member of  Group

SANYs Maskiner

Äntligen i Sverige

Stabil Grund Ljus Framtid

En av världens allra största aktörer inom tunga entreprenadmaskiner har äntligen på allvar etablerat sig i Europa. I Sverige är det SANY Nordic som håller i facklan.

SANY Nordic står redan ifrån starten 2020 på ett starkt fundament då vi vid vår sida har vårt systerbolag PM Nordic AB med 40 år i entreprenadmaskinbranschen.

Med en stabil och väletablerad serviceorganisation, unikt goda erfarenheter och strukturer har vi verktygen att gå in i kundrelationer som innebär att NI SOM KUND SKALL FÅ MÖJLIGHETEN ATT GÖRA ERT ÄGANDE AV EN SANY TILL EN FRAMGÅNGSSAGA.

-Mattias Edvardsson, Sany Nordic AB

Förstklassiga Produkter

SANY har åtagit sig att producera förstklassiga produkter. SANYs produkter testas i omfattande utsträckning och man lyssnar ständigt på kundåterkoppling där feedback nyttjas till utvecklandet av nästa maskingeneration. Tack vare att man ständigt investerar i sina 20 forsknings- och utvecklingsanläggningar frodas utvecklingen. Endast 2018 sökte man över 8000 nya patent.

Förstklassiga Medarbetare

SANY Nordic har åtagit sig att placera individens personliga utveckling i fokus. Detta medför en kompetent, engagerad och lojal skara medarbetare som värnar om våra kärnvärden och som drivs av en ömsesidigt värdeskapande relation till våra kunder.

Mer än Maskiner

SANY Nordic erbjuder grävmaskiner med högkvalitativa komponenter ifrån bl.a. Cummins, Yanmar, Kawasaki etc. Varje modell har utvecklats och anpassats speciellt för den europeiska marknaden och kännetecknas av sin kostnadseffektiva och pålitliga prestanda tillsammans med en säker och bekväm arbetsmiljö.

Mer än tuffhet

UTRUSTNING SOM KLARAR ALLA JOBB

SANYs maskiner skall vara synonyma med hållbarhet, tillförlitlighet och pålitlig i drift. Företag runt om i världen skall kunna lita på våra maskiner. Dag in och dag ut. Våra maskiner erbjuder en exceptionell prisvärdhetvärdet, och kommer som standard i ett välutrustat utförande. I och med kombinationen av låg ägandekostnad och fälttestad hållbarhet är det ingen överraskning att SANY erbjuder några av världens bäst säljande grävmaskiner.

Förutom grävmaskiner tillverkar SANY även materialhanterare, gaffeltruckar, hjullastare, hamnutrustning och mycket mer – allt med suverän garanti. Delvis tack vare pålitliga komponenter från starka varumärken såsom Cummins, Rexroth, Kawasaki, Isuzu etc.

Din trygghet – Vår affärsidé!


Copyright © , Sany Nordic AB
Sidan skapad av LANTECH.se

Kontakt

Trankärrsgatan 20
425 37 Hisings Kärra
+46 (0)31-377 02 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.