member of  Group

  • Hem
  • Nyheter
  • SANY ÄR PÅ BAUMA – KOM OCH BESÖK OSS I MONTER FN.620/9

SANY ÄR PÅ BAUMA – KOM OCH BESÖK OSS I MONTER FN.620/9

NYHET

Efter ett treårigt uppehåll kommer Bauma München återigen att vara i fokus för byggbranschen 24-30 oktober 2022. SANY kommer att presentera ett brett utbud av innovationer på världens viktigaste mötesplats för entreprenadmaskiner. Några av dom kommer att kunna ses för första gången i Europa.

Genom att besöka monter FN.620/9 kan du se SANY´s nya produkter samt ett brett urval av Sany´s grävmaskiner och andra produkter.

NYHETER HOS SANY PÅ BAUMA 2022:

NYTT OCH TYST – DEN ELDRIVNA SY19E MINIGRÄVMASKIN NYA SW305 HJULLASTARE

Med sitt alternativa och miljövänliga drivkoncept erbjuder den nya minigrävmaskinen SANY e den perfekta lösningen för alla användningsområden där krav avseende föroreningar och buller gör det svårt att använda konventionella drivsystem.

Utbudet av SANY-hjullastare utökas ännu en gång. Med den större lastvolymen på nya SW305 flyttas material snabbt och effektivt. Kom och se SANYs nylanserade hjullastare!

Utöver de nya produkterna som presenteras kan du hitta över 25 maskiner i Sany´s monter på Bauma. Produkter som kommer att presenteras i en miljö som skapar en riktig byggarbetskänsla. Utöver den traditionella grävmaskinsportföljen kommer det att finnas hjullastare, teleskåplastare, vägmaskiner och kranar. 


Copyright © , Sany Nordic AB
Sidan skapad av LANTECH.se

Kontakt

Trankärrsgatan 20
425 37 Hisings Kärra
+46 (0)31-377 02 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.